Tip os
Møllegrillens nye ejer, John Pedersen, med den kommende daglige leder af grillen, Mona Lafranz Nielsen.

Møllegrillen - nu med stegt flæsk

Møllegrillen i Herning har fået en ny ejer, der vil sætte flere hjemmelavede retter på menukortet
21. november 2012, 17.17

Mandag bliver en god dag på Møllegrillen i Herning. Hvis man altså vel at mærke er til ovnstegt flæsk med persillesovs og hvide kartofter.

Grillbaren har nu fundet sig en ny ejermand i form af John Pedersen fra Brande. Han har i forvejen to velkørende grillbarer i henholdsvis Sunds og Ikast.

Rigtige hvide kartofler

John Pedersen mener at have en god fornemmelse for, hvad kunderne sætter pris på udover det sædvanlige grillbarssortiment. Såsom stegt flæsk, der altid er et hit.

- Der skal flere lækre retter på menukortet. For eksempel hvide kartofter - altså rigtige kogte kartofler - med bøf, hjemmelavede frikadeller eller steg, siger John Pedersen.

- Råvarerne skal være gode, og så skal maden kunne laves hurtigt, så kunderne undgår ventetid, tilføjer han.

Kendt ansigt bag disken

John Pedersen overtog Møllegrillen i fredags. Og allerede i mandags kunne kunderne for første gang købe mandags-flæsk.

Den daglige bestyrer af Møllegrillen bliver Mona Lafranz Nielsen, som tidligere har været ansat ved Møllegrillen og derfor kender stedets mange stamkunder.

- Vi åbner klokken 7.00 med friskbrygget kaffe og rundstykker og basser. Fra bageren, understreger førstedamen med et smil og tilføjer, at det for hende er vigtigt, at Møllegrillen er et pænt og rent sted med god service og god mad.

Ordet er dit