Tip os

Loppemarked søger lopper

Soroptimisterne søger effekter til loppemarkedet i weekenden i Nordvest Hallen
21. marts 2012, 13.25

Soroptimisterne i Herning er ved at varme op til organisationens årlige loppemarked, der finder sted i weekenden lørdag 24. og søndag 25. marts i Nordvest Hallen på Gilmosevej i Tjørring.

Loppemarkedet, der holdes for fjerde år i træk, har de foregående år givet en indtægt på omkring 60.000 kroner, der går til humanitære formål - både herhjemme og i udlandet.

- Vi har fået rigtig mange gode ting, som kommer til salg over de to dage. Men vi modtager fortsat gerne effekter, hvis folk har noget, de vil af med, siger Anna Olesen fra Soroptimisterne.

Organisationen kan kontaktes på aol olesen.mail.dk eller mobil 23 64 86 42.

Anna Olesen tilføjer, at loppemarkedet i år bugner af ting og sager - fra legetøj og el-ting over småmøbler til lamper, malerier og meget andet. Der er også et stort udvalg af tøj samt accessories fra de glade 1970'ere.

- Det plejer at være en hyggelig dag med mange besøgende. Vi har en café, hvor man kan købe frokost. Og så kan man også i år købe påske-dekorationer, hvis man lige står og mangler en værtindegave, siger Anna Olesen.

Soroptimisterne i Herning har 41 medlemmer, hvoraf de fleste hjælper til på loppemarkedet.

Sidste år uddelte de herningensiske kvinder i organisationen i alt 85.000 kroner til hospitalsklovne, Herning Krisecenter, Lyngblomsten i Gullstrup samt støtte til projekter i Rumænien og Ukraine.

Ordet er dit