Tip os
  • 1/: Dommerne - bagermester Peter Kjær fra Kjærs Brød og Ove Jørgensen (t.h.) fra Østergaards Hotel - skulle igennem et helt bord med kager, inden vinderen blev udkåret. Efter konkurrencen blev kagerne solgt i kaffeboden.
    Foto: Flemming Hansen
  • 1/: Der var mange forskellige lokale forretninger repræsentereret til messen, og der blev kræset om gæsterne fra stadeholderne.
  • 1/: Lærke Goltermann Bak elsker at bage, og selvom det var en nervepirrende tur med kagen i bilen fra Holstebro, så var det sjovt at være med, fortalte hun. Kagen bestod af nøddebunde med fyld af flødeskum med bær i midten.
  • 1/: Lions Club Lyngtotterne står for messen, og der bliver holdt hvert andet år. Lions Club blev stiftet i Chicago i 1917, og 100-årsjubilæet var markeret med faklen ved ingangen til messen.

Lokale dyster med kager

Lions Club Trehøje Lyngtotter slog dørene op til den fjerde oktobermesse, der bød to haller fyldt med udstillere, legeland, tombola og bagedyst
09. oktober 2017, 10.12

vildbjerg Det summede af aktivitet i Vildbjerg Sports- og kulturcenters hal 1 og 2 søndag formiddag, da Lions Trehøje Lyngtotter slog dørene op til den fjerde...

30 dages abonnement GRATIS - så kan du læse alt online indhold, læse e-avisen og få adgang til det elektroniske arkiv.

ja tak, lad mig prøve!

Allerede abonnent? Log ind