Tip os
Foto: Tom Laursen

Lassen kritiserer Bjorkstrand for dårlig mandskabsbehandling

Til TV2 Sport fortæller Lasse Lassen, at der var nogle generelle værdier under den nu tidligere Blue Fox-træners ledelse, som han ikke var tilpas med
20. marts 2017, 14.58

Ishockey Klublegenden Todd Bjorkstrand blev fredag formiddag fyret. Ifølge Hernings hjemvendte profil, Lasse Lassen, var det ikke kun inde på banen, hvor holdet haltede.

- Jeg kan kun snakke for mit eget vedkommende, men der var nogle generelle værdier, menneskesyn og en mandskabsbehandling, som jeg ikke befandt mig særlig godt i. Og jeg er overbevist om, at flere af mine kammerater har delt den opfattelse. Det er nok også en af forklaringerne på, hvorfor der er behandlet på den måde, som der er, siger Lasse Lassen til TV 2 Sport.

Herning-forwarden understreger dog, at resultaterne, Todd Bjorkstrand tidligere har fået med holdet, ikke skal undervurderes.

- Man skal hylde Todd for det, han har gjort tidligere. Men man skal også vurderes på ens præstationer nu og her, og han har gjort en masse for klubben. Men i sagens natur, så kigger vi på den seneste sæson, og der har han ikke været tilfredsstillende, siger Lassen Lassen til TV2 Sport.

Han er uenig med Bjorkstrands behandling af mandskabet.

- Der er nogle, som kan lide ledelsens beslutning, og så er der nogle, som er modstandere af det. Sådan er det med alle beslutninger, uanset om det er sportsorganisation, eller om det er en almindelig virksomhed.

- Det er klart, når der bliver taget sådan en beslutning, så er der selvfølgelig for og imod, siger Lasse Lassen.

Ordet er dit