Tip os
Morten Stig Christensen (t.v.) kunne på Hotel Scandic Regina i Herning præsentere Bygma som ny sponsor for herrelandsholdet. Her repræsenteret ved adm. direktør Peter H. Christiansen. Polfoto


Landsholdet vil booke Rio-billetter i Herning

Kroatien, Norge og Bahrain er Danmarks modstandere i Boxen
06. april 2016, 14.23

håndbold Fredag, lørdag og søndag lægger Jyske Bank Boxen i Herning igen gulv og tilskuerpladser til det, der forhåbentlig bliver en håndboldfest af de store.

Danmark, Kroatien, Norge og Bahrain spiller om to pladser ved OL i Rio til august. Onsdag indbød det danske hold til pressemøde på Hotel Scandic Regina i Herning, hvor spillerne har boet siden i søndags.

- Målet er selvfølgelig en OL-plads. OL er en vigtig milepæl, som vi naturligvis har store ambitioner. Hvis - eller rettere når - vi kvalificerer os, så er målet selvfølgelig også at spille med om medaljer i Rio. Vi vil ikke bare være med for at få en stor oplevelse, siger Morten Stig Christensen, generalsekretær i Dansk Håndbold Forbund.

Eneste Herning-islæt på landsholdet er FC Barcelona-spilleren Jesper Nøddesbo. Han var med ved OL i Beijing i 2008, hvor han for alvor fik sit gennembrud på landsholdet.

- OL er bare noget helt særligt, som alle gerne vil med til. Det bliver sandsynligvis også sidste chance for mig, så det er et stort mål at få os kvalificere, siger Jesper Nøddesbo.

Dansk Håndbold Forbund brugte også præsteret på at præsentere en ny sponsor for herrelandsholdet. Det bliver byggemarkedskæden Bygma, der overtager Totalkredits aftale.

Holdet har under opholdet i Herning haft en række træningspas i Nordvest Hallen i Tjørring. Torsdag træner man i Boxen for lige at vænne sig til omgivelserne.

Ordet er dit