Tip os
Frem over kan du følge "ulvenes" op- og nedture på aoh.dk, hvor Folkebladets sportsjournalister beretter i levende live-tekst.
Foto: Flemming Hansen

Kom tæt på FCM's kampe på aoh.dk

Herning Folkeblads sportsjournalister vil frem over liveopdatere fra alle FCM's kampe på aoh.dk
12. august 2017, 19.26

Liveopdatering Søndagens hjemmekamp mod FC Nordsjælland markerer begyndelsen på et nyt initiativ for Mediehuset Herning Folkeblad.

Det lokale mediehus vil frem over liveopdatere fra alle FC Midtjyllands kampe, og opgøret mod Nordsjælland er første gang.

Ved hver kamp vil der på aoh.dk være en artikel, der tydeligt skilter med, at her er der liveopdatering fra dagens FCM-kamp i Superligaen eller Europa League-kvalifikationen.

En af Folkebladets sportsjournalister, der følger FC Midtjylland tæt, vil i tekst berette løbende og forhåbentlig levende fra kampen.

Kun sober tone tilladt

Og du kan også selv være med. Liveopdateringen giver nemlig mulighed for, at alle brugere også kan komme deres kommentarer, input eller spørgsmål undervejs.

Eneste krav er, at der skal skrives i en sober tone. Indlæg med grimt sprogbrug kommer ganske enkelt ikke på.

I første omgang er der tale om en forsøgsordning for resten af efteråret. Men hvis liveopdateringen viser sig populær, er det naturligvis tanken, at det skal fortsætte.

Liveopdateringen er både for dig, der er forhindret i at følge kampen, og for ham der ser kampen på tv, men gerne vil have et anderledes input på sin mobil, tablet eller pc ved siden af.

Hvis du har været på stadion, men ønsker at se, hvad der skete på livetråden, når du kommer hjem, er den mulighed også til stede. Man kan gå ind på aoh.dk og gennemlæse opdateringen, som den skete.

Ordet er dit