Tip os

Kæmpecheck til Brande IF

Brande Old Boys står klar med kæmpe-check, når Brande IF formodentlig får ny bestyrelse i aften
01. marts 2012, 17.48

Trods finanskrise og anden økonomisk dårligdom, kom Brande Old Boys ud med det hidtil bedste resultat - et overskud på næsten 139.000 kroner.

Så det var en stolt formand, Åge Kristensen, der på generalforsamlingen kunne meddele, at man er klar til at yde en samlet pengegave til Brande IF på 100.000 kroner, hvilket svarer til omtrent en tusindlap til hvert medlem i fodboldklubben.

Bestyrelsen mangler

Der var dog ingen at overrække pengene til, da Old Boys holdt generalforsamling, idet Brande IF i øjeblikket kun har en forretningsbestyrelse, men det skulle gerne ændre sig torsdag aften, hvor Brande IF har indkaldt til ekstraordinær generalforsamling med henblik på at få skruet en ny bestyrelse sammen.

- Vi vil som noget af det første tage en snak med den ny bestyrelse om, hvad pengene kan bruges til, sagde Åge Kristensen.

Han foreslog i denne sammenhæng, at pengene gik til renovering af klubhuset, tilskud til udlandsrejser til ungdomsspillere samt nyt lys på bane 2.

Han kom også ind på, at der gennem den seneste tid har været lidt knas i samarbejdet mellem Brande IF og Brande Old Boys. Fra Brande IF?s side har man gentagne gange peget på en sammenlægning, men dette skridt er man ikke umiddelbart indstillet på at tage hos Brande Old Boys, men Åge Kristensen gav udtryk for, at han ser frem til en frugtbar dialog med den forhåbentlige ny bestyrelse.

Ordet er dit