Tip os
  • 1/: Jytte Hilden har aldrig ønsket at skrive en egentlig selvbiografi. I stedet har hun de senere år udgivet en række små bøger, der hver især repræsenterer noget af det, der interesserer hende for på den måde at fortælle sin historie. I år kommer så bogen om hendes egen generation.
    Foto: Carsten Lauridsen
  • 1/: - Når jeg tænker tilbage, så synes jeg, det har været rigtigt spændende at være kvinde i min generation. Jeg har fået en uddannelse, masser af udfordringer, har været gift og fået fire børn. Der er sådan set ikke noget, som ikke lykkedes. Og det var fordi samfundet foldede sig ud på en helt anden måde og min generation evnede at gribe bolden.
    Foto: Carsten Lauridsen
  • 1/: Jytte Hilden ved godt, at verden står over for en række udfordringer, der kan virke uoverskuelige. Alligevel er hun fortrøstningsfuld, når det gælder fremtiden, for hun fornemmer en bevægelse mod mere fællesskab og »det er jo, når vi står sammen, at vi for alvor kan flytte tingene«, siger hun.
    Foto: Carsten Lauridsen

Jytte Hilden: Vi skal passe på med at male fremtiden sort i sort

Jytte Hilden er født ind i et årti med dystre spådomme for fremtiden. I en ny bog ser hun tilbage på den tid, som Danmarks største årgang voksede op i og kom til at præge
14. februar 2016, 20.00

Jytte Hilden kan konstatere, at det gik langt bedre end forventet.- Det fortæller mig, at vi skal passe på med at male fremtiden sort i sort, siger hun2016...

30 dages abonnement GRATIS - så kan du læse alt online indhold, læse e-avisen og få adgang til det elektroniske arkiv.

ja tak, lad mig prøve!

Allerede abonnent? Log ind