Tip os
  • 1/: Engang kunne rytterne stille deres lille sult her, mens de mødtes om deres hobby, men nu er rideklubbens lokaler efterladt til fuglene og de unge mennesker, som i løbet af vinteren har holdt til i bygningen.
  • 1/: Da rideklubben gik i opløsning og rømmede lokalerne sidste år, efterlod de en del effekter, blandt andet møblement, skilte og lignende, som vidner om de mange års aktiviteter i klubben.?
    Foto: tom laursen
  • 1/: Luften er kold, fugtig og lugter af forfald i de gamle bygninger, som alligevel er blevet brugt af unge mennesker til at mødes og holde fest. Cigaretskodder, tomme vodkaflasker og øldåser vidner om aktiviteterne, men da Folkebladet besøgte ejendommen, var der dog ingen spor efter hashrygning eller lattergas.

Jævnes med jorden: Tidligere rideklub er blevet hjemsted for hashrygende unge

Unge mødes i ride­klubbens tidligere lokaler for at drikke og ryge hash, derfor vil kommunen betale for at få bygningen fjernet
13. juni 2017, 11.17

VILDBJERG De gamle bygninger på Sports Allé 1, som tidligere husede Vildbjerg Sportsrideklub, skal fjernes.Bygningerne blev efterladt, da rideklubben opløste...

30 dages abonnement GRATIS - så kan du læse alt online indhold, læse e-avisen og få adgang til det elektroniske arkiv.

ja tak, lad mig prøve!

Allerede abonnent? Log ind