Tip os
Michael Hove begyndte allerede som 16-årig i virksomheden, hvor han nu fejrer 40-årsjubilæum.

Jubilæum hos Ocean Textile Group

Han bidrager med sin store erfaring og ekspertise og ved alt om regntøjsproduktion
22. september 2017, 10.13

Jubilæum Michael Hove, Klokkehøj 18 B, Gjellerup, fejrer i dag sit 40-årsjubilæum hos Ocean Textile Group A/S.

Michael Hove begyndte i 1977 som bare 16-årig i virksomheden, mens den blev drevet af grundlæggeren, Hilmar Liebergreen.

Derfor kan man roligt sige, at Michael Hove har været med gennem en lang og spændende udvikling fra ganske få medarbejdere til mange, da produktionen endnu var i Danmark på Silkeborgvej. Michael Hove var fra 1994 produktionsleder, indtil produktionen blev flyttet til Letland.

Ocean bibeholdt en lille produktion samt hele udviklings-delen i Danmark, og her fortsatte Michael Hove med sin store erfaring og ekspertise. Han er nu en vigtig og uundværlig del af virksomhedens know-how, da han ved alt, hvad der er værd at vide om regntøjsproduktion og stoffers egenskaber i produktionen.

Jubilaren har været involveret i mange nye projekter og udvikling af mange nye modeller, samtidig med at hans kendskab til svejseteknikker og muligheder gør, at han kan finde løsninger på de problemer, der måtte opstå.

- Michael Hove kan med sin relativt unge alder som 40-årsjubilar være en værdifuld medarbejder for Ocean Textile Group i mange år endnu. Vi håber at kunne fejre hans 50-årsjubilæum som aktiv medarbejder, udtaler virksomhedens direktør, Jørn Klokkerholm.

Jubilæet er blevet fejret i dag med morgen-afhentning på bopælen i limousine og fejring på virksomheden i HI-Park.

Ordet er dit