Tip os
Jørgen Knudsen har 25-årsjubilæum i mejerikoncernen Arla Foods, tidligere MD Foods. Privatfoto

Jubilar hos Arla trives godt på natholdet

08. august 2017, 12.04

Jubilæum Jørgen Knudsen, Sørvad, kan mandag 14. august fejre 25-årsjubilæum i mejeriselskabet Arla Foods.

14. august 1992 begyndte det, der skulle vise sig at blive et langt bekendtskab mellem Jørgen Knudsen og Arla Foods, dengang MD Foods. Jørgen Knudsen har i sine 25 år ved Arla Foods været henholdsvis 21 år på Holstebro Mejeri og fire år på Nr. Vium Mejeri.

Jubilaren begyndte i 1992 som chauffør i Holstebro. Chauffør-stillingen havde han frem til 2013, da der blev lavet en ændring af stedet, hvorfra man skulle køre ud. I så fald skulle Jørgen Knudsen køre til Hobro hver dag. Med det i baghovedet valgte han at søge nye muligheder, men dog fortsat inden for Arla Foods-familien.

Han fandt de nye udfordringer på Nr. Vium Mejeri, hvor han blev ansat i pakkeriet.

Bosat i Sørvad

Jørgen Knudsen arbejder den dag i dag fortsat i pakkeriet på Nr. Vium Mejeri, hvor han er en meget vellidt medarbejder, både som kollega og som arbejdsmiljørepræsentant, hvad han blev valgt til i 2015. Jørgen Knudsen er ansat på natholdet, da det er det, han trives bedst med, og han har stort set arbejdet på nathold i alle årene.

Jubilaren bor i Sørvad sammen med sin kone Chanette. Sammen har de tre piger: Anna, Mathilde og Sofie.

Om der i Sørvad og omegn har været noget specielt i vandet, eller om Jørgen Knudsen simpelthen bare har opfostret sine børn med rene Arla-produkter, er ikke til at sige, men faktum er, at allerede to af Jørgen og Chanettes børn har stiftet bekendtskab med Arla Foods. En er ferieafløser, og en er for tiden fastansat på Nr. Vium Mejeri.

I fritiden elsker Jørgen Knudsen lange cykel- og gåture, hvor han rigtig kan få set sig om og samtidig finde tid til fordybelse. Derudover tilbringer han en stor del af tiden med Chanette og børnene samt resten af familien og i gode venners lag.

Ordet er dit