Tip os
Direktionen i JCN Boliger udgøres fremover af administrerende direktør Flemming V. T. Rasmussen (t.v.), salgs- og udviklingsdirektør Lars P. Adamsen og teknisk direktør Benny Maagaard. ? Pr-foto

JCN gør klar til københavnsk satsning med nye direktører

Vildbjerg-virksomheden vil i 2017 etablere sig på det københavnske marked for boligbyggeri
10. januar 2017, 15.32

Udnævnelser Der er blevet rykket rundt på ledelse- og ejerforhold i entreprenørselskabet JCN Bolig de seneste år. I 2014 overtog Flemming Rasmussen posten som administrerende direktør fra ejer Flemming Nielsen, som frem mod 2020 overlader aktiemajoriteten til den nye direktør.

Året efter blev teknisk chef Benny Maagaard og regionschef i Østjylland, Lars Adamsen, medejere, og nu udnævnes de to til direktører i Vildbjerg-virksomheden.

Det glæder Flemming V. T. Rasmussen, at de er hentet fra egen organisation.

- Vi har et stort fokus på, at vi udvikler vores virksomhed igennem vores ansatte, og vi vil gerne tilbyde gode interne udviklingsmuligheder, siger Flemming V. T. Rasmussen i en pressemeddelelse.

Benny Maagaard udnævnes til teknisk direktør og vil have sit primære fokus på eksterne samarbejdspartnere og kunder, mens Lars P. Adamsen som salgs- og udviklingsdirektør skal sammensætte og udføre projekterne på optimal vis. De træder ind i direktionen med Flemming V.T. Rasmussen, og den udgøres herefter af de tre personer.

Københavnsk satsning

JCN Bolig har de seneste år vist sin konkurrenceevne i Østjylland, hvor JCN Bolig de seneste tre år har opført mere end 1000 boliger. Seneste projekt er SAB Skanderborg, hvor der skal opføres 85 boliger. Med blikket stift rettet på business-to-business boliger er Aarhus og Købehavn de naturlige ståsteder for en virksomhed, som JCN Bolig. Og derfor tages erfaringerne fra etableringen i Aarhus nu med til København, hvor JCN Bolig i løbet af 2017 og 2018 vil begynde at etablere sig.

- Vi er blevet opfordret til det gentagne gange af vores kunder igennem de seneste år. Men timingen og organisationen skulle være klar til det. Vi vil ikke være med til at lave halve løsninger, hvor vi ikke lever op til vores traditionelle niveau, siger Flemming V.T. Rasmussen.

Med udnævnelserne og de øvrige organisatoriske tiltag er JCN Bolig nu klar til at tage de første skridt. Og hvis ikke meget går galt, er det første projekt også på trapperne i København.

Ordet er dit