Tip os
IT Relation har hovedkontor på Dalgas Plads i Herning.
Foto: Tom Laursen

IT Relation på nyt opkøb

IT-koncernen oplever øget efterspørgsel, og for at imødekomme den har man investeret i WWI
11. august 2017, 06.35

Opkøb For anden gang i år har IT Relation været på opkøb hos konkurrenterne. I februar købte Herning-virksomheden københavnske Softcom Solutions, og i går meddelte IT Relation, at WWI bliver en del af koncernen.

WWI blev stiftet i 1993 og har hovedsæde i Randers samt afdelinger i Kolding og Odense - og leverer konsulentarbejde og outsourcing af IT.

IT Relation ser konsolideringen som en oplagt mulighed for at styrke virksomhedens professionelle kompetencer.

- Opkøbet af WWI betyder, at vi kan supplere hinanden på markedet. Vi deler kultur med WWI, når det gælder både engagement og serviceniveau. Kunderne får nu tilbudt endnu flere services, og de kommer til at mærke forskel, fordi banen bliver endnu større at spille på, siger salgsdirektør Stig Bundgaard i en pressemeddelelse.

Volumen er nødvendig

IT-branchen har de seneste år oplevet en vækst på 15 procent, og en af de væsentlige forklaringer på væksten er, at der bliver stillet større krav til persondata og IT-sikkerhed.

Hos IT Relation oplever man en bølge af virksomheder, der ønsker at outsource deres daglige drift af IT, og opkøbet er en konsekvens at den stigende efterspørgsel, som ifølge IT Relation kræver konsolidering i markedet.

- Fokus på IT-sikkerhed er øget i de senere år, fordi cyberkriminalitet udvikler sig meget hurtigt. Når det gælder sikkerhed, er vi derfor hele tiden nødt til at dygtiggøre os som IT-virksomhed. Med opkøbet af WWI står vi samlet set stærkere og kan levere en endnu mere komplet pakke til vores kunder, siger Stig Bundgaard.

Samtlige 36 medarbejdere i WWI fortsætter i den nye virksomhedsstruktur, og med opkøbet føler IT Relation sig godt rustet til at vokse yderligere de kommende år.

- Med branchens udvikling er det nødvendigt at have volumen som IT-virksomhed. Vi bliver hele tiden målt og vejet, og vi skal være klar til at efterkomme markedets behov. Derfor har vi også en langsigtet strategi om at konsolidere yderligere ved at opkøbe flere virksomheder, der passer ind i vores forretningsområder. For det er de IT-virksomheder, der har volumen og de rette ressourcer, som kunderne i sidste ende sætter deres lid til, siger Stig Bundgaard.

IT Relation har afdelinger i Herning, Aarhus, Hellerup og København, og på syv år har virksomheden tredoblet antallet af ansatte fra 113 til 330 medarbejdere.

Ordet er dit