Tip os
To mål af Markus Jensen var langt fra nok til at sikre Blue Fox poit i Frederikshavn.
Foto: Tom Laursen

Iskold dukkert til Blue Fox

Tabte 3-5 i Frederikshavn
10. januar 2017, 21.02

ishockey Pu-ha. Det var ikke sjovt at være Blue Fox-spiller i Frederikshavn tirsdag aften. Hjemmeholdet viste nemlig ingen nåde og vandt 5-3. Det lyder måske ikke så slemt, men Frederikshavn førte 5-0 indtil fire et halvt minut før tid og var ikke i nærheden af at lukke Blue Fox ind i kampen.

For anden kamp i træk var Blue Fox uden kaptajn Daniel K. Nielsen, og også i anden omgang blev det til et nederlag.

Det begyndte ellers fint for de blå fra Herning. De kom godt ud og lignede nogen, der ville revanchere fredagens 0-1-nederlag i Gentofte. Der var fart og intensitet over spillet, men stille og roligt overtog hjemmeholdet, og nordjyderne kom også foran i det 14. minut, da Mathias Bau flot driblede sig igennem et noget passivt Blue Fox-forsvar og hamrede pucken i nettet.

To minutter senere blev det også 2-0. Nick Olesen tog chancen fra en meget spids vinkel i venstre angrebsside. Skuddet overraskede totalt Simon Nielsen i målet, og han nåede ikke at reagere.

Herfra virkede det noget tungt for Blue Fox, der nok fik sendt pucke mod frederikshavner-målet, men der var sjældent tale om store chancer.

Midt i anden periode blev det 3-0.

Blue Fo begyndte trejde periode i overtal, men heller ikke den chance for at komme tilbage i kampen blev grebet. I stedet scorede Mathias Bau og Nick Olesen begge deres andet mål, og så stod det 5-0. En knusende føring til Mario Simioni og hans tropper.

I kampens sidste minutter lykkedes det dog gæsterne at pynte lidt på resultat. Først kunne Nicolas Ritz styre et slagskud fra Oliver Gatz Nielsen i mål, og kort efter var det Markus Jensen, der scorede mod et passivt forsvar.

Med 50 sekunder tilbage af kampen scorede Markus Jensen igen, men nogen rigtig spænding var der ikke tale om.

Næste udfordring for Blue Fox er en hjemmekamp fredag aften mod Aalborg.

Ordet er dit