Tip os
Anders Vistisen.

Ingen asylansøgninger på ambassader

11. april 2017, 13.00

ASYLANSØGNINGER Et flertal i Europa-Parlamentet har fået en foruroligende idé, som på rekordtid kan omstøbe det Europa og det Danmark, vi kender, til et umiskendeligt billede.

Det er ikke nogen hemmelighed, at der i 2016, akkurat som i året før, ankom mere end en million migranter til Europa. Langt størstedelen af disse mennesker er ikke forfulgt eller på flugt fra deres respektive hjemlande, de søger blot en bedre tilværelse.

Den eneste grund til, at Europa ikke har modtaget endnu flere migranter, skyldes geografiske udfordringer, såsom et Middelhav, som skal krydses- men naive sjæle i Europa-Parlamentet ønsker det desværre anderledes. Et flertal har nemlig stemt for en betænkning om muligheden for at søge asyl på ambassader.

Det er ikke svært at forestille sig det scenarie, der ville udspille sig, hvis migranterne blot skulle aflægge en dansk, tysk eller anden EU-ambassade i Afrika eller mellemøstlige hjemlande et visit for at få sin asylret prøvet. I Tyrkiet findes f.eks. mere end to mio. syrere, der, hvis de blot nåede frem til den danske ambassade i Ankara, ville kunne få asyl.

Dansk Folkeparti stemte nej til dette vanvid. Vi vil naturligvis gerne hjælpe rigtige flygtninge,- men det skal være under ordentlige og kontrollede forhold i deres egne nærområder.

Ordet er dit