Tip os
  • 1/: Gustav Hessellund-Jeppesen, Timring, Nimbus, 1951: - Interessen opstod engang i 1990'erne, og vi har været på rigtig mange træf sammen med børnene, hvor vi sov i telt. Nu gider vi ikke det med telt længere, men motorcyklen er stadig fantastisk. Det er dansk nostalgi, og man kan stadig få reservedele til dem.
  • 1/: Vagner Risom, Tjørring, Chevrolet Bel-Air, 1954: - Jeg bød på min første veteranbil som 18-årig, en Ford A, men jeg fik den ikke. Interesseren har jeg haft lige siden, og de seneste 11 år har jeg haft den her Bel-Air. Det er luksus fra en anden tid, og den følger snildt med trafikken, hvis man holder sig fra motorveje.
  • 1/: Poul J. Buhl, Ørnhøj, Peugeot 304 s cabriolet, 1974: - Jeg er uddannet automekaniker, og for 15 år siden købte jeg en veteranbil, som jeg restaurerede. Dengang var tiden dog ikke til det, så jeg solgte den, men nu er der blevet tid igen. Denne her købte jeg sidste år, og der hjemme har jeg også en Taunus 12 samt 11 veterantrailere. Jeg er medstifter af Veterantrailerklubben.

Hvornår opstod interessen for biler/motorcykler?

11. august 2017, 10.23

Ordet er dit