Tip os
  • 1/: Jette Østergaard, Skive: - Det er første gang, at jeg er med i år, og jeg hørte om messen fra min mor, som jeg er her sammen med. Der er et rigtig fint udvalg af stande, og så er der gode børneaktiviteter, hvilket gjorde det meget nemmere at overtale min femårige datter til at komme med, så det er vi glade for.
  • 1/: Inga Poulsgaard, Sørvad: - Mit barnebarn er med i bagedysten, så det er rigtig hyggeligt i år, men jeg er med hver gang, fordi jeg synes, at det er dejligt at komme her, hvor der er lokale stadeholdere, og så synes, jeg bare, at det er et rigtig godt arrangement, som Lyngtotterne får lavet. Det er rigtig dejligt.
  • 1/: Steen Lundgaard, Vildbjerg: - Jeg er her selvfølgelig, fordi min kone har en stand her, men mest fordi jeg er lokal og skal opleve, hvad der forgår. Det betyder meget, at man støtter lokale tiltag, og så møder man jo en masse lokale mennesker både private og erhvervdrivende, som man får snakket med. Der kommer flere fra oplandet og de omkringliggende byer, og det er dejligt, at man kan mødes på kryds og tværs til sådan et arrangement.

Hvorfor er du med til oktobermesse?

09. oktober 2017, 10.12

Ordet er dit