Tip os
  • 1/: Per Frank, Lind: - Det er det største projekt nogensinde i byen, og det er vitalt for os alle, at det bliver udnyttet godt. Det kan være med til at fastholde Herning som drivkraft for Midt- og Vestjylland. Det er et rigtig flot projekt, og jeg kan godt lide, at der er arbejdet med at gøre det nyskabende. Særligt tårnet ser spændende ud.
  • 1/: Eva Devantier, Herning: - Det har nok noget med min alder at gøre. Jeg er pensionist, og vi regner med på et tidspunkt at sælge vores lejlighed i midtbyen. Så har vi snakket meget om, at vi gerne vil leje os ind i noget nyt på sygehusgrunden - for eksempel et fælles for ældre. Jeg er selv opvokset på Nørgaards Alle, og vi går tit ture i området, så vi følger spændt med i, hvad der skal ske.
  • 1/: Niels Dahlgaard, Herning: - Fordi det er dødspændende. Vi har 20 tønder land, som kommunen skal udvikle, og det er interessant at lytte til, hvad de kan drive det til. Man kan mærke på deres begejstring, at de kommer til at drive de sidste patienter ud, så hurtigt som muligt i 2020, så de kan komme i gang. Jeg tror, at det bliver helt fantastisk, og med de rigtige udviklere kan det blive et unikt område.

Hvorfor er du kommet?

21. april 2017, 13.30
Ordet er dit