Tip os
  • 1/: Fie Vestby (t.v.). med Helle Krog Madsen og børne. Fra venstre: Cille på fire år, Liva på otte år og Anna på seks år. Fra BBB i Odense: - Vi har været her tre gange i træk, og vi bor på camping hver gang. Det er rigtig hyggeligt med fællesspisning i teltet, og det er meget socialt både for voksne og børn. Om aftenen hygger vi i teltet, og børnene spiller kort eller bruger deres iPads. Vi hænger sammen alle sammen på kryds og tværs, så det er så fint. Men jeg kan nu endnu bedre lide det, når det ikke regner ...
  • 1/: Poul Fogh fra Løgstør Idrætsforening: - For mig er det 14. gang, jeg er til Vildbjerg Cup, men jeg tror, at klubben har været her omkring 20 gange. Vi har for vane at bo på camping med børnene, fordi vi føler, at det er mere socialt og familierelateret at bo på campingområdet, hvor børnene kan løbe på kryds og tværs. Hvis man spørger børnene efter sommerferien, hvad der har været det bedste, de har oplevet, så svarer de altid Vildbjerg Cup. Skal der være lidt malurt i bægeret, så er det, at vi er henlagt til Timring i år, fordi det er mere besværligt for børnene at møde alle de andre, som de kender fra tidligere år. Men omvendt er der rigtig gode faciliteter herude, og vejret skal cuppen jo ikke have skyld for. Det er et typisk cup-vejr med lidt af det hele.
  • 1/: Hans Jørgen Paulsen med sin datter Synne på 12 år. Fra Stoppen SK nær Oslo i Norge: - Det er min første gang, men min kone har været her før. Vi har to piger, der begge spiller fodbold, og vi nyder at være her sammen med de andre forældre. Det er et smukt campingområde i dejlige omgivelser og med gode toiletforhold. Vejret kan godt være lidt træls, men det er vi vant til - der er også dårligt vejr i Norge. Og vi har jo en ny campingvogn og en gasovn inde i teltet, så vi klarer os.

Hvordan er campinglivet?

05. august 2017, 10.05

Ordet er dit