Tip os
  • 1/: Birgitte Sand Mortensen, 59 år, Haderup: - Jeg er positiv over, at vi får den tunge trafik væk fra byen. Det er generelt godt for alle, men især for skolebørn og ældre. For mig handler det ikke så meget om mængden af trafik.
  • 1/: Allan Bay, 47 år, Haderup: - Jeg synes, det er et godt projekt. Det bliver godt, at få noget af lastbiltrafikken ud af byen. Det er lastbilerne, der danner flaskehalsen. Jeg bruger dagligt vejen til Skive. Vi kan holde og kigge ufattelig længe, for at komme ud på rute 16. Mængden af trafik i myldretiden er også stor, og man skal nogle gange køre en omvej.
  • 1/: Dorte Kloster, 49 år, Haderup: - Jeg har en skønhedsklinik på Hedevej, så vi bliver noget berørt af vejen. Vi er lidt bekymret for støjen, for vi vil bo 100-200 meter fra omfartsvejen. Min mand er landmand, og linjen er gennem nogle af hans marker, så vi bliver berørt af vejen på flere punkter. Men der er plusser og minusser.
  • 1/: Hans Nørgaard, 61 år, Haderup: - Det bliver ganske udmærket. Den vil aflaste byen rent trafikmæssigt. Der er også nogle ulemper. Der vil forsvinde noget kundegrundlag for købmanden og tankstationen - det vil være naivt at tro andet. Så vi skal selv være gode til at støtte det lokale, når det kommer dertil.

Hvad synes du om omfartsvejen?

15. juni 2017, 14.31

Hvad synes du om omfartsvejen?

Ordet er dit