Tip os
Conny Jensen.

Hilsen til personalet i vort sundhedsvæsen

17. juli 2017, 12.15

SUNDHEDSVÆSEN Lad mig sige det med det sammme, jeg er ikke blandt de politikere, der i den senere tid har talt vores psykiatri og vort sundhedsvæsen ned.

I stedet trækker jeg og den socialdemokratiske regionsrådsgruppe fortsat gerne i arbejdstøjet for at højne områderne, og det vil vi fortsætte med, og der er rigtig meget, der fortsat skal gøres.

Vel er det træls som politiker at blive orienteret om fejl begået i systemet, men vi bliver forhåbentlig bedre og tager ved lære af fejlene, der fremkommer.

I stedet vil jeg kort berette om tre forskellige roser fra borgere som har henvendt sig til mig.

Først et ungt par, som skulle være forældre for første gang, de var så imponeret over den hjælp og rådgivning, de havde fået af personalet på Hospitalsenheden Vest i Herning.

Det næste har jeg fået af et ægtepar fra Sjælland, som skriver, jeg citerer: »Du får lige denne »tak« fra min mand og jeg, som jeg håber du vil give videre til Akutmodtagelsen/Akutsengeafsnits personale på Herning sygehus for rigtig god behandling/pleje«, citat slut.

Det sidste er fra en ægtefælle, som har været indlagt sammen med sin kræftsyge hustru på Anker Fjord Hospice i Hvide Sande. Hustruen døde derude, men hele familien roser den omsorg og hjælp, de har modtaget fra personalet der.

Disse rosende hilsener gør, at jeg fortsat gerne vil arbejde sammen med regionsrådet i opgaveløsninger, også efter valget 21. november

Fortsat god sommer til alle læserne.

Ordet er dit