Tip os
  • 1/: Bruno Brems, administrerende direktør Eptools.
    Foto: Henrik Ole Jensen
  • 1/: Bruno Brems lærte Ernst Poulsen at kende i 1995, hvor de begge arbejdede hos Nordex. Fem år senere og to år efter at Ernst Poulsen havde stiftet Eptools, blev Bruno Brems var ansvarlig for Siemens Wind Powers servicelager i Brande, hvor han blandt andet stod for indkøb af værktøj, og her begyndte han at handle med Eptools. I 2010 hjalp han kortvarrigt Ernst Poulsen med at åbne selskabet Hydraulic Tools Denmark, og i 2014 vendte han tilbage til Eptools som salgs- og eksportchef. Nu er han administrerende direktør.
    Foto: Henrik Ole Jensen
  • 1/: Normalt skal generatorerne serviceres efter 500 timer eller godt 20 dage i drift, men da vind, vejr og forholdene til søs ikke garanterer, at strømforbindelsen til land kan reetableres inden for den periode, kan de generatorerne, som Eptools leverer som en fastbestanddel af nye offshore-møller, holde sig kørende dobbelt så lang tid uden service.
  • 1/: Eptools har et kalibreringsværksted, hvor kalibreringstekniker Bo Pedersen servicerer momentværktøj, så det spænder præcis som opgaven foreskriver. Det er et forretningsområde, som Eptools vil satse mere på de kommende år.

Herning-virksomhed stod pludselig uden sin ejer og direktør

Det skabte usikkerhed om fremtiden, da Eptools' ejer og direktør døde. Men ny ejer har holdt fast i filosofien
18. juli 2017, 06.35

Sommerserie I februar 2015 blev verden vendt op og ned for de ansatte i Eptools. Ernst Poulsen, som stiftede virksomheden i 1998, døde pludselig i en alder af...

30 dages abonnement GRATIS - så kan du læse alt online indhold, læse e-avisen og få adgang til det elektroniske arkiv.

ja tak, lad mig prøve!

Allerede abonnent? Log ind