Tip os
Michael Krogh Andersen stiftede Investerings­Rådgivning A/S i 2009. ?
Foto: Tom Laursen

Herning-direktør forlader posten

Michael Krogh Andersen har udpeget sin egen afløser i Investerings-Rådgivning A/S
14. juni 2017, 15.00

Ledelse Michael Krogh Andersen har oplevet massiv succes og vækst, siden han i 2009 stiftede Herning-virksomheden InvesteringsRådgivning A/S. Virksomheden har specialiseret sig i at forvalte og investere formuer for velhavende kunder. Aktuelt er virksomheden nået op på at forvalte over 2,3 milliarder kroner på vegne af kunderne, og tidligere i år blev InvesteringsRådgivning børsnoteret på fondsbørsen Nasdaq Copenhagen.

Nu træder Michael Krogh Andersen selv et skridt tilbage i organisationen, oplyser virksomheden i en pressemeddelelse. Fra at have været administrerende direktør i selskabet, vil Michael Krogh Andersen fremover være kundedirektør og dermed fortsætte sit arbejde med kundepleje. Han vil også fortsat være største aktionær i InvesteringsRådgivning A/S.

Som ny administrerende direktør er Peter Kubicki udpeget, og han er allerede tiltrådt.

- Virksomheden har nået en størrelse, hvor den skulle have nye kræfter for at fortsætte den kraftige vækst, som vi siden opstarten i 2009 har gennemgået. Vi forventer således, at Peter Kubicki kan udbygge væksten og samtidig forankre det solide fundament, som virksomheden står på rent organisatorisk, forklarer Michael Krogh Andersen i pressemeddelelsen.

Kommer med solid erfaring

Peter Kubicki har de seneste to år været Head of Wealth Management, og en af del landeledelsen i Danmark for SEB i København med ansvar for Asset Management and Private Banking. Inden da var han administrerende direktør for SEB i Luxembourg fra 2009-2014, chef for handel og kapitalmarkeder i SEB i Danmark fra 2006-2009, og fra 1999 til 2006 dansk aktiechef i investeringsbanken SEB Enskilda.

Den nye direktør ser frem til ledelsesopgaven i InvesteringsRådgivning A/S.

- InvesteringsRådgivning A/S er en meget interessant virksomhed med en loyal og stærkt voksende kunde base. Virksomhedens koncept er unikt i Danmark. Det opfylder mange kunders ønske om uafhængig rådgivning og stabile afkast. Som det er sket i Europa, vil markedet for uafhængig rådgivning i Danmark være markant voksende de kommende år, og det marked ser jeg en spændende mulighed for at opdyrke, udtaler Peter Kubucki.

Samtidig med direktørskiftet har virksomheden forfremmet Christian Klarskov til investeringsdirektør med ansvar for InvesteringsRådgivnings samlede investeringsområde.

Ordet er dit