Tip os
  • 1/: Hvis rundstykkerne var tøet op på forhånd, så tog det cirka otte minutter i de store ovne, hvilket blev udmålt på helt almindelige æggeure. Og der var plads til 100-120 stykker af gangen i en ovn, alt efter størrelse. Ellen og Jørgen Andersen nåede at oparbejdede en vis rutine i bageriet.
  • 1/: Der er utallige opgaver for cuppens cirka 1000 frivillige. Her drejede det sig om at skære rundstykker over, mens man samtidig passede på fingrene, så der ikke kom et blodigt stykke »pålæg« med i brødkurven. Fra venstre er det Lone Nielsen, Kristian Overgaard, Ole Kragh og Pia Handberg.
  • 1/: Selvom det var tidligt lørdag morgen, så havde friske fodboldspillere allerede bænket sig for at lange dagens første måltid indenbords. Det kræver energi at spille kampe og hænge ud med kammeraterne dagen lang.

Ægtepar bager 15.000 rundstykker til Vildbjerg Cup

Rundstykker i tusindvis blev bagt af ægteparret Andersen til Vildbjerg Cup
07. august 2017, 08.58

VILDBJERG Der boede en bager ovenpå hallen. Faktisk boede der to. Det var Ellen og Jørgen Andersen. Og de fik ikke meget ro. Hver nat klokken 02.50 bimlede...

30 dages abonnement GRATIS - så kan du læse alt online indhold, læse e-avisen og få adgang til det elektroniske arkiv.

ja tak, lad mig prøve!

Allerede abonnent? Log ind