Tip os

Gastekniker søges

Har du A-certifikat og erfaring med gasservice - og bor du i Ikast/Brande/Herning området - så er du måske vores nye gastekniker

Du får dit udgangspunkt i Herning/Ikast/Brande/ området. Du bliver en del af anlægs- og driftsafdelingen, hvor vi står for drift og vedligehold af naturgasnettet og forsyningsanlægget. I vores jyske område er vi i dag 30 gasteknikere fra Skagen i nord til Brande og Odder i syd.

Arbejdsopgaverne vil bl.a. være, at

  • udføre myndighedstilsyn af naturgasinstallationer, primært hos villakunder
  • rådgive kunder og vvs-installatører om tekniske naturgasløsninger
  • deltage i anlæg og vedligeholdelse af naturgasledninger og gastankstationer

Efter oplæring, skal du deltage i vores vagtordning med udgangspunkt fra din bopæl. Vi lægger vægt på, at du er selvstændig, fleksibel og ansvars- og kvalitetsbevidst.

Vi tilbyder en fast stilling på en arbejdsplads, hvor omgangstonen er uformel, og hvor sikkerhed, effektivitet og samarbejde er i højsædet.

Vi tilbyder løbende mulighed for videreuddannelse. Ansættelsen sker med udgangspunkt fra dit hjem, og løn og pensionsordning er efter den gældende overenskomst. Vi stiller bil, telefon, bærbar pc og internetforbindelse til rådighed.

Ring, og hør mere om jobbet hos driftschef Rita Primdahl på tlf. 40 70 58 76, eller driftsleder Gitte B. Nielsen på tlf. 40 70 58 12.

Send din ansøgning på hmnnaturgas.dk/job 

Vi holder samtalerne løbende.

Ansættelsesstart er hurtigst muligt.


HMN Naturgas-koncernen er Danmarks største naturgasselskab og - målt på omsætningen - blandt landets 100 største virksomheder. I 2015 udgjorde omsætningen godt 4,7 milliarder kr. Vi har ca. en kvart million kunder svarende til ca. 2/3 af de danske naturgaskunder. Koncernen ejes i fællesskab af 57 kommuner i henholdsvis Midt og Nordjylland samt i hovedstadsområdet og Nordsjælland. Vi har til huse i Søborg og Viborg og har ca. 360 medarbejdere.