Tip os
Foto: Flemming Hansen

GALLERI: We Will Rock You

Tirsdag aften var der premiere på We Will Rock You i Jyske Bank Boxen. Se billeder fra Queen-musicalen her
08. marts 2011, 23.47

11 millioner solgte billetter og mere end 3000 forestillinger.

Det er status for Queen-musicalen We Will Rock You, der på niende år spiller i Londons West End. Og som tirsdag aften altså havde premiere i Jyske Bank Boxen, hvor tusindvis af Queen-fans og musikelskere har købt billet til en af de i alt otte forestillinger, som vises til og med søndag.

Hit på hit

Det er 40 år siden, at Queen blev dannet. De følgende to årtier producerede bandet hit på hit på hit. Blandt mange "Bohemian Rhapsody", "We Are The Champions" og selvfølgelig "We Will Rock You".

Bandets frontfigur Freddie Mercury døde for 20 år siden, men bandets musik lever i bedste velgående, og det gør altså også We Will Rock You-musicalen, som i et væld af produktioner har været stort set verden rundt - og som nu altså har ramt Herning efter for få uger siden at have spillet i København.

Billeder fra prøve

Arrangørerne har ikke givet tilladelse til, at medier kan fotografere fra forestillingen i Jyske Bank Boxen, men Herning Folkeblad og AOH.DK fik mulighed for at tage billeder under en generalprøve på nummeret "One Vision" tirsdag eftermiddag.

Se billederne her

Ordet er dit