Tip os
Hele det nye sælgerkorps er her samlet foran bilhuset, der fra 1. april hedder Bil-Centrum - Ole Garner A/S. Fra venstre ses Niels Rahbek, Ole Garner, Lars Schou-Jensen, Ole Schou-Jensen og Poul Slumstrup.Privatfoto

Bil

Forskud på sammenlægningen

I weekenden kan man for første gang opleve Seat og Mazda under samme tag ved åbent hus på Nr. Lindvej
24. marts 2012, 14.56

1. april er den officielle skæringsdato for fusionen mellem to af områdets bilhuse: Bil-Centrum i Lind og Ole Garner Automobiler i Tjørring. Men allerede i weekenden tages der forskud på sammenlægningen, når der inviteres til åbent hus på Nr. Lindvej i Lind.

- Der er åbent hus på den nye Mazda CX-5, og så har Bil-Centrum valgt at byde os velkommen lidt før tid for at være med, fortæller salgskonsulent hos Ole Garner A/S, Poul Slumstrup.

Han er derfor i fuld gang med at transportere Seat-modellerne de cirka syv kilometers kørsel fra Tjørring til Lind, så kunderne til weekendens åbent hus kan prøvekøre, se nærmere på og høre mere til både Mazda og Seat.

Dermed bliver der altså allerede fra denne uge lukket helt ned for biludstillingen i Tjørring.

Datoer passer fint

- Når skæringsdatoen er 1. april, så passer det fint at have et fælles åbent hus weekenden inden, og så har vi et igen i weekenden efter påske, siger Lars Schou-Jensen, som lige en uges tid endnu er direktør for Bil-Centrum.

Herefter overlader han tøjlerne til Ole Garner, der så står i spidsen for bilhuset med navnet Bil-Centrum - Ole Garner A/S.

Selve benarbejdet, inden fusionen er officiel, går i øvrigt, som det skal, selvom der er mange ting, der skal styr på.

- Det kører fint. Vi er i al fald ikke bagefter, men det kræver fuld fokus, og Lars og jeg har hele tiden meget, vi lige skal have snakket om, griner Ole Garner.

Ordet er dit