Tip os
Arulanantharajah (Arul) Thillainadarasa.

Familiesammenføringsreglerne giver vanskeligheder

11. september 2017, 12.45

FAMILIESAMMENFØRING I dag hardanskere og indvandrere flere problemer med hensyn til familiesammenføring i Danmark. De har ikke muligheden for at tage deres ægtefæller med fra udlandet. Så nogle danskere bor sammen med deres ægtefæller uden for Danmark. De mister deres familier og andre ting, samtidig er deres økonomi også lav, fordi de ikke kan finde et rigtig godt job i udlandet. Danskere kæmper med at få det til at fungere med deres liv udenfor Danmark.

Indvandrere lider også gennem familiesammenføringsloven. Mange indvandrere kan ikke hente deres ægtefæller fra hjemlandet, de har ventet flere år. Samtidig har deres ægtefæller været i Danmark og født barn i Danmark, bagefter bliver de sendt tilbage til deres hjemland. Efter er der børn, som kommer tilbage alene fra deres hjemland til Danmark.

I Danmark er der mange børn, som bliver passet af deres fædre, men de har ikke mulighed for at klare sig som en mor kan. Et barn har behov for moderkærlighed, men børnene taler med moren gennem telefon. Nogle børn bor sammen med mor, hvor faren lever i udlandet. Det er nogle dårlige levevilkår, børnene lever i, dette påvirker deres mentalitet, hvor mange år kan et barn leve uden mor eller far i Danmark. Barnets livsvilkår vil ødelægges, hvis de bor uden deres mor eller far. Det giver ikke et fredeligt og roligt liv til disse familier. Mange indvandrere kom til Danmark for at beskytte dem og få fred og ro, men familiesammenføringsproblemer giver disse familier problemer.

Jeg kender mange sager om familiesammenføringsproblemer, fordi jeg hjælper med hensyn til deres problemer. Hvorfor vælger danskere at gifte sig med udlændinge? Fordi det er deres ønske, det er noget, som er sket i flere år, hvor man gifter sig på tværs gennem årene. Men det, som sker nu, hvor unge her ikke kan blive gift med en fra udlandet, nuværende familiesammenføringsregler er for stramme. Hvorfor kom flygtninge til Danmark? De vil gerne leve et liv uden krig og gifte sig med deres folk fra deres eget land og få deres ægtefælle til Danmark for at få fred og ro. Politikere, danskere samt velfærdssamfundet skal prøve at løse disse problemer.

Disse familiesammenføringsproblemer skal løses og de skal have et godt liv i Danmark. Hvis de strammer familiesammenføringsloven, vil flere menneskers liv ødelægges i Danmark. Disse folk vil blive syge og tage andre forkerte beslutninger, så familiesammenføringloven skal lempes, så danskere og indvandrere kan få et liv med fred og ro.

Ordet er dit