Tip os
  • 1/: Nyd en stjernestund på hotellets tagterrasse med en aftendrink og skøn udsigt over byen.
  • 1/: Ved poolområdet findes endnu en restaurant og også en hyggelig bar.
  • 1/: Mallorca har så mange skønne seværdigheder. Lej en bil og kør ud i naturen. Måske kan en tur til den charmerende storby Palma lokke?

Evigt dejlige Mallorca

Forårstilbud til det skønne Mallorca på nyrenoveret og super lækkert voksenhotel. Vælg mellem afrejse 24. maj og 31. maj
10. oktober 2015, 07.02

Mallorca er ganske enkelt et hit. Den spanske ø har en populæritetsrate på langt over middel både hos unge og ældre, aktive og livsnydere. Øen rummer alle de elementer, vi drømmer om på en god ferie. Her er grønne bjerge, charmerende byer, lækre og forskellige strande, fantastiske restauranter og uforlignelige Palma.

Cala dÓr er en smuk lille by omgivet af lave, hvidkalkede huse, en rolig atmosfære og en betagende kystlinje. I byen findes en del butikker, hyggelige restauranter og et udmærket forlystelsesliv. Den maleriske marina ligger lige neden for byen og er absolut et besøg værd.

Hotel med voksenfordele

Læserklubben har hos Spies indhentet et godt tilbud på deres nye og meget lækre voksenhotel Sunprime Monsuau (kategori 4+). Hotellet er Spies´eget koncept og skræddersyet til voksne, der søger ferie i meget lækre omgivelser.

Ønsker du den totale afslapning og en god start på dagen, kan det anbefales at tilkøbe hotellets populære og overdådige morgenmadsbuffet. Foruden buffetrestauranten har hotellet også to a la carte restauranter,- den ene på tagterrassen, hvor der også er en hyggelig lounge. Hotellets poolområde er som skabt til afslapning med masser af liggestole og poolbar. Er du mere til strand ligger den blot en kort gåtur væk.

For livsnyderen

Skal ferien helst indeholde aktive elementer findes der fine vandrestier i området og lejer du en cykel, finder du ud af, hvorfor Mallorca er så populær blandt cyklister. Som altid på Sunprime indgår gratis motionsrum samt holdtræning med SATS-uddannede instruktører - vælg mellem blandt andet aerobics, core, crossfit og yoga.

Er du mere til passiv forkælelse tilbyder hotellets afdeling luksuriøs afslapning og en række forskellige behandlinger.

Når du bor på Sunprime og flyver med Thomas Cook Airlines, indgår Spies Easy Travel, der betyder at du kan tjekke din bagage ind, før du forlader hotellet. Du må desuden medbringe op til 30 kilo bagage, og har du tilkøbt bustransfer mellem lufthavnen og hotellet, bliver du kørt direkte uden stop ved andre hoteller.

Prisen er

Prisen for en uges ferie med afrejse enten 24. eller 31. maj er 3499 kroner per person for avisens læsere i etværelses Prime Suite med køkkenniche (ved to personer i lejligheden). Dette giver en besparelse på hele 2000 kroner i forhold til katalogprisen dags dato.

I prisen indgår:

Fly Billund-Mallorca t/r med Thomas Cook Airlines

Indkvartering i samme etværelses Prime Suite

Guideservice

Billet sendes med e-mail.

Kan tilkøbes:

Forplejning ombord på flyet t/r kr. 179

Bustransfer fra lufthavn t/r kr. 179

Billet sendt med Post Danmark Kr. 100,-

For øvrige tilkøb forhør dig hos Spies

For reservation kontakt Spies på tlf. 7010 4200. Husk at oplyse enten Herning Folkeblad og turnr. 3914 eller Midtjyllands Avis og turnr. 3915

Ordet er dit