Tip os
  • 1/: Tag med på en nostalgisk tidsrejse tilbage til 30érne og nyd gensynet med alle de personer, som vi kender så godt fra Matador-serien.
  • 1/: På rundvisningen i DR-byen introduceres vi for moderne medieproduktion. Vi ser Radio Dramas hørespilstudier, det store »Studie 5«, hvor blant andet X Factor indspilles og News Rooms, hvor redaktionerne til nyderne arbejder.

En dag i »Korsbæk«

Københavnerdag med besøg i Korsbæk på Dyrehavsbakken og senere rundvisning i DR-byen. Afgang 3. eller 9. maj
07. februar 2016, 13.00

Læserklubben besøger også dette forår den spændende »Matador-by«, som sidste år med stor succes åbnede på Dyrehavsbakken.

Nyd den næsten tro kopi af Korsbæk by med gader, stræder samt husene, kulisserne og rekvisitterne fra den kendte og elskede tv-serie.

Vi mærker den helt særlige stemning, når vi går en tur gennem Algade, kommer inden for i Varnæs' stuer, kigger ned i Lauras køkken, tager på besøg hos Katrine Larsen på gården og Oluf Larsens lokum med det humoristiske galleri. Vi hører de gode anekdoter, både fra tilblivelsen af Korsbæk på Bakken, men også fra tv-serien. Vi får et kig bag scenen og indblik i, hvordan de mange restauranter og forretninger drives.

Frokost på Postgaarden

På den mondæne Postgaarden, hvor overtjener Olsen huserede, nyder vi en frokostanretning og den raffinerede atmosfære.

Efterfølgende bliver der tid til at handle i nogle af de forskellige butikker i Korsbæk, inden vi kører til Ørestaden, hvor vi har bestilt en rundvisning hos Danmarks Radio.

I selskab med to lokale rundvisere skal vi et smut bag kulisserne i en af Danmarks største medievirksomheder.

Vi får et indblik i moderne medieproduktion og hører om, hvordan DR-byen er opbygget. I det omfang igangværende optagelser giver mulighed for det, kigger vi inden for i studierne, oplever det imponerende News Room og meget andet.

Til hjemturen har vi medbragt sandwicher.

To afgange

Læserklubben har to ture med identisk indhold. Den første tur foregår tirsdag 3. maj fra Silkeborg klokken 06.30 med hjemkomst cirka klokken 23.

Næste tur er mandag 9. maj, og den kører fra Herning også tidligt om morgenen med opsamling i Hammerum og Ikast. Også her meldes der hjemkomst cirka klokken 23.

Prisen for begge ture er for avisens abonnenter 945 kroner. Ikke-abonnenter betaler tilsvarende 995 kroner. Bestemt plads i bussen kan reserveres for 50 kroner.

I prisen er inkluderet morgenkaffe med rundstykker, lokal rundviser i Korsbæk, frokost på Popstgården, rundvisning på DR samt sandwich på hjemturen.

Tilmelding til Læserklubben.

Ordet er dit