Tip os
 • 1/: En enkelt af Jens Peter Mølleskovs køer vejer 500 kilo, og de mange tons af mælkebeholdere på ben kan godt skræmme en journalist en smule.
  Foto: Flemming Hansen
 • 1/: Hver anden dag leverer Jens Peter Mølleskov næsten 40 tons mælk til Arla. Det svarer til knap 4000 liter mælk.
  Foto: FLEMMING HANSEN
 • 1/: En økologisk jerseyko, der bor hos Jens Peter Mølleskov spiser cirka 30 klio foder sådan en juni dag. Dertil kommer de cirka 20 kilo, der indtages udenfor.
  Foto: FLEMMING HANSEN
 • 1/: Mens der er blevet omlagt til økologi er Majken og Jens Peter Mølleskov blevet forældre for anden gang. Denne gang til søn, Emil. I forvejen har de den knap 3-årige Lea, der er blevet lovet et par kælegrise af sin far. Hvornår de så dukker op på gården, må tiden vise.
  Foto: FLEMMING HANSEN
 • 1/: Til gården, som Jens Peter Mølleskov overtog i maj 2015 hører 100 hektar land. 52 af dem lejes ud, men der arbejdes på, at finde mere jord, da der er brug for det til den økologiske bedrift.
  Foto: FLEMMING HANSEN

Drømmen er opfyldt, nu mangler kun ferie

I Vorgod-Barde overtog Jens Peter Mølleskov i 2015 en gård fra en ældre landmand. Starten var ikke let, og der skulle omlægges til økologi, før der kunne tjenes penge
26. juli 2017, 08.53

LANDBRUG Det er en solrig sommerdag, Folkebladets udsendte møder landmand Jens Peter Mølleskov. Eller rettere møder et par af hans jerseykøer, der får slukket...

30 dages abonnement GRATIS - så kan du læse alt online indhold, læse e-avisen og få adgang til det elektroniske arkiv.

ja tak, lad mig prøve!

Allerede abonnent? Log ind