Tip os
Foto: Pr

DF om politiskole-placering: Vi har ikke begået fejl

Lars Krarup opfordrer DF til at erkende, at de har begået en fejl, efter det er kommet frem, at politiskolen i Vejle først kan modtage elever i 2020
20. april 2017, 10.25

Politik - Man skal aldrig være for stor til at erkende en fejl, lød det fra Lars Krarup til DF, efter det nu er kommet frem, at der ikke kan komme elever på skolen i Vejle før 2020.

I dag skal Folketingets Finansudvalg behandle et aktstykke, som skal give Bygningsstyrelsen grønt lys til at købe sygeplejeskolegrunden i Vejle, hvor den nye skole skal placeres.

Retsordfører Peter Kofod Poulsen (DF) siger, at partiet stadig støtter bevillingen - og at man ikke har nogen fejl at erkende.

- Vi har ikke begået en fejl i denne her sag. Det, der har forsinket projektet, er, at regeringen har trukket det i langdrag. Nu ligger skolen, hvor den ligger, og nu skal vi i gang. Det har hele tiden været udgangspunktet, at vi skulle finde den bedst egnede eksisterende bygning. Regeringen har peget på bygningen i Vejle, og det bakker vi op om, siger retsordføreren.

Lars Krarup er da også bevidst om, at det næppe er realistisk, at skolen alligevel havner i Herning.

- Det tror jeg desværre ikke. Thulesen Dahl har fra starten af fået spillet det, så skolen er endt hos hans egen kreds i Vejle, siger borgmesteren.

/ritzau/

Ordet er dit