Tip os
  • 1/: Der bliver hygget under pavillonerne hos AHIF. Børnene løber ind og ud, mens de voksne nyder en kop varm kaffe. De voksne er set fra venstre: Marlene Christensen (forælder), Britta Olesen (forælder), Lars Zøhner (træner) og Jørgen Berntsen (træner).
  • 1/: U14-drengene fra AH IF burde egentlig slappe af, når de ikke er i kamp ved cuppen, men det er svært at holde ben og bolde i ro, når man nu er så glad for spillet.
  • 1/: Rundt omkring på campingpladsen er der både sol- og regnstemning. Nogle gange titter varme solstråler frem, og så er det slet ikke nødvendigt at have paraply med. Men Cille på fire år fra Odense er nu alligevel forberedt på det værste.
  • 1/: Når man bliver fanget i en byge og ikke kan søge ly, så gælder det bare om at komme hjem hurtigst muligt. Oskar på ni år fra Løgstør var uheldig, så nu skal vandet vrides ud af trøjen.

Det våde campingliv ved Vildbjerg Cup

Den sociale lejrstemning nydes af både børn og voksne i områderne omkring Vildbjerg Cup
05. august 2017, 10.05

TIMRING-VILDBJERG Det sjapper lystigt i græsset ved indgangene til campingområdet bag Timring Læringscenter, hvor snorlige rækker af telte og vogne fungerer...

30 dages abonnement GRATIS - så kan du læse alt online indhold, læse e-avisen og få adgang til det elektroniske arkiv.

ja tak, lad mig prøve!

Allerede abonnent? Log ind