Tip os

Det Blå Hus

19. juni 2017, 12.15

FUGLSANG SØ For kort tid siden var vi i Kultur og Fritidsudvalget på inspirationstur til Jels, Kolding og Vejle. Formålet var at samle indtryk til ideen om etablering af et hus ved Fuglsang Sø.

Med arbejdstitlen »Det Blå Hus« vil vi undersøge, om der kan samarbejdes med de forskellige brugergrupper om skabelse af en bygning, der rummer mødefaciliteter, opbevaring, omklædning, brus, eventuelt sauna, og måske endnu mere.

Kajakroerene har egentlig været afsættet. I god dialog er vi blevet klogere på behovene for klubben. Og heldigvis er der jo året rundt også masser af andre mennesker som anvender og glæder sig over Fuglsang Sø. Det er f.eks. vinterbadere, forskellige sportsudøvere som triatleter, friluftssvømmere, dykkere og andre.

Ligesom de mange sommergæster sikkert også kunne gøre brug af en bygning til omklædning, afskylning og måske en kop kaffe.

Vi har set fine løsninger et par af de ovennævnte steder. Og vi ved, at der også er inspiration at hente andre steder. Nu går vi i gang med at afdække muligheder og vi åbner en dialog med fondene. Vores håb er så, at der i Byrådet er opbakning til ideen. Det vil nemlig være med til at gøre en god kommune endnu bedre .......

Ordet er dit