Tip os
Blomsterdekoratør Mette Hald, fra HaveOasen kom med gode ideer til, hvordan man tilplanter de flotteste efterårskrukker ved Herning Havekreds' arrangement i Sigrid og Hans Juul Hansens store have i Sinding. ?Privatfoto

Deltagere i inspirationsdag ønsker en gentagelse

12. oktober 2017, 12.46

Sinding Det var et helt nyt tiltag, da Herning Havekreds holdt inspirationsdag i Sigrid og Hans Juul Hansens store have for nylig. Et populært tiltag som tiltrak hele 239 medlemmer og ikke-medlemmer.

Det siger kredsformand Annelise Ottesen stor tak for.

- Det blev en stor succes og en dejlig dag. Vi er blevet opfordret til gentage arrangementet. Både af de besøgende, men også af udstillerne. Det vil vi arbejde på. Vi vil også se på, om det skal udbygges med flere plantesælgere og aktiviteter til næste år, siger Annelise Ottesen.

Inspirationsdagen bød både på solskin, undervisning i at beskære frugttræer og i at tilplante flotte efterårskrukker. Herning Biavlerforening fortalte om biernes betydning for haven, og der var mulighed for at få presset egne æbler til frugtsaft.

Endelig var der salg af planter og en rundvisning i den flotte have, hvor deltagerne kunne nyde pølser og brød, kaffe og kage.

På indgangsbilletterne blev der trukket en vinder af et års medlemskab af Haveselskabet. Det blev grøn nr. 91.

Vinderen kan kontakte formanden for Herning Havekreds Annelise Ottesen.

Ordet er dit