Tip os
Foto: Colourbox

Centimeter-maraton med Rasmus Klump

17. juli 2017, 11.44

herning Snør skoene og løb!

Sådan lyder opfordringen fra Børneulykkesfonden, der søndag 6. august inviterer til en aktiv og sjov dag med Centimeter Maraton med Rasmus Klump i herningCentret.

Det klassiske maratonløb er 42.195 kilometer, mens et Centimeter Maraton er på noget mere overkommelige 42.195 centimeter. Eller godt 400 meter.

Derfor kan selv de alleryngste være med og gennemføre deres første maraton i selskab med selveste Rasmus Klump.

Centimeter Maraton handler om at bevæge sig, mens man har det sjovt. Alle børn får rig mulighed for at hilse på den populære figur, for han er naturligvis med både før, under og efter løbet.

Løbet er for børn mellem 2 og 10 år, og det er inddelt i to grupper »Pildskadderne« og »Gøjerne«.

Pildskadderne er de yngste børn, hvor far eller mor må løbe med.

Gøjerne er de større børn, som godt kan løbe hele distancen selv.

Centimeter Maraton er et løb i en god sags tjeneste, så når man tilmelder sit barn til løbet, er man med til at støtte et godt formål.

- Overskuddet fra løbet går ubeskåret til vores forebyggende arbejde med at skabe større trafiksikkerhed for danske børn og forebygge børneulykker, oplyser Henriette Madsen, generalsekretær for Børneulykkesfonden, i en pressemeddelelse.

Centimeter Maraton arrangeres af Børneulykkesfonden, DGI Atletik og Egmont Publishing Kids. Det koster 100 kroner per barn at deltage. Alle tilmeldte børn får en løbspose, refleksmedalje, diplom og en trafiksikker refleksvest med Rasmus Klump på.

Løbet foregår på Centertorvet søndag formiddag 6. august, hvor der vil være fælles opvarmning.

Ordet er dit