Tip os
  • 1/: Centerleder Vita Bilberg er ikke teenager, så hun må egentlig ikke være i det nyindrettede teenageområde, som bliver de unges rum i centret, hvor de kan hænge ud med mobiltelefoner og lignende. For en stund kan hun dog tage en pause her, især da de nye møbler til centret først ankommer efter Vildbjerg Cup.
  • 1/: Motoriklandskabet er en labyrint af udfordringer på kryds og tværs, og gæsterne fra Vildbjerg Cup bliver de første, der kan tage det i brug, når de bor på centret de kommende dage.
  • 1/: Der manglede stadig de sidste detaljer, da Folkebladet kiggede forbi. Blandt andet var møblerne i centerlederens kontor endnu ikke helt sat sammen, så Vita Bilbergs datter, Lotte Bilberg, måtte give en hånd, før hun skulle passe sin tjans som livredder i friluftsbadet. Badet er i øvrigt ekstraordinært længe åbent i forbindelse med Vildbjerg Cup.

Center-ombygning i Sørvad færdig i sidste øjeblik

Ombygningen af Sørvad Kultur og Idrætscenter er afsluttet - lige i tide til Vildbjerg Cup
03. august 2017, 09.41

SØRVAD Arbejdet med at ombygge Sørvad Kultur og Idrætscenter må siges at være godt planlagt. Håndværkerne nåede nemlig lige akkurat at blive færdige, så det...

30 dages abonnement GRATIS - så kan du læse alt online indhold, læse e-avisen og få adgang til det elektroniske arkiv.

ja tak, lad mig prøve!

Allerede abonnent? Log ind