Tip os
Foto: Jakob Stigsen Andersen

Buskontrol i Vildbjerg: Flere busser sendt til syn

Politiet kontrollerede i går busser ved cuppen. Det gik bedre end lignende kontrol i Nordjylland
04. august 2017, 11.53

Vildbjerg Medarbejdere fra politiets Tungvognscenter Nord i Nordjylland var i går på kontrol i Vildbjerg, hvor nogle af deltagerne til årets Vildbjerg Cup ankom i busser.

- Der var ikke busser i det omfang, vi havde regnet med, men vi kontrollerede 11 busser, og 2 blev sendt til syn, fordi de ikke opfyldte kravene til bremserne, fortæller politikommissær Claus Kjær-Pedersen, der er leder af Tungvognscenter Nord.

En tredje bus måtte også omkring synshallen, og det skyldtes et defekt manometer. Manometeret viser lufttrykket i bremsesystemet. Politiet foretog også kontrol af fem lastbiler, mens betjentene var i Vildbjerg. To af dem måtte til syn.

- I forhold til de tidligere kontroller, så har det været positivt. Det har haft en positiv afsmitning, at vi var på kontrol i Nordjylland i sidste uge. Kontrollen i går viser mere et dagligdagsbillede, end det vi så i Nordjylland, siger Claus Kjær-Pedersen.

Ved kontrollen i Nordjylland var 45 busser til kontrol. 21 måtte til syn, og politiet klippede pladerne på yderligere fire busser. Dengang kaldte Claus Kjær-Pedersen resultatet for »rystende«.

Ordet er dit