Tip os

Blue Fox er i finalen

Blue Fox vandt den fjerde sejr over SønderjyskE med 2-1, og møder Odense om det danske mesterskab
24. marts 2012, 21.50

Træner Todd Bjorkstrand havde til den femte semifinale igen lavet om på sine kæder.
I aften var det i de tre angrebskæder, der blev justeret, og endnu engang ramte Todd Bjorkstrand plet.
Først scorede Anders Poulsen med en ny makker, og senere i anden periode blev Lasse Lassen assisteret af Thomas Spelling, som var flyttet op i førstekæden. En enkelt reducering rystede ikke Blue Fox, som igen i aften kæmpede for gud og fædreland. Og den blå Herning-trøje.

Det er ikke noget nyt, at Todd Bjorkstrand reagerer, når holdet har tabt. Så er det så godt som sikkert, Blue Fox stiller med nye formationer. Todd Bjorkstrand tror på, det skærper opmærksomheden, og det er svært at argumentere for det modsatte, når man ser på resultatet i kampene mod SønderjyskE.
Blue Fox-spillerne har i den grad været til stede. 

To mål i anden periode

Og det lignede endnu et succesfuldt indgreb af Herning-træneren, da Blue Fox i anden periode bragte sig foran 2-0, og fuldstændig kontrollerede kampen.

Patrick Bjorkstrand var i aften placeret som wing med Anders Poulsen og Morten Lie, og de tre skulle forsøge at vinde deres kamp mod SønderjyskE’s tredjekæde.
Det var dog i Hernings første powerplay Bjorkstrand og Poulsen bragte Blue Fox foran. Mitch Ganzak fangede tre af hjemmeholdets spillere i en udskiftning, da han spillede Bjorkstrand på offensiv blå linje. En maskeret pasning fra Bjorkstrand snød den sidste back og åbnede målet for Anders Poulsen.

Thomas Spelling var i aften rykket op i førstekæden med Lasse Lassen og Jason Walters. Det var han også i tre kvartfinaler mod Esbjerg, og det så også ud til at skærpe ham, at Todd Bjorkstrand havde fundet på noget gammel nyt.
Først var Spelling alene igennem og kort efter fandt han Lasse Lassen, som takkede ved at knalde pucken op i hjørnet.

Møder Odense

En reducering rystede kun Blue Fox kortvarigt. De spillede de sidste 20 minutter rutineret i deres favoritstil med fem mand, der dækker tæt foran eget mål.
Det har været fem intensive og men også målfattige kampe med fire knebne Herning-sejre (2-1, 3-2, 2-1 og altså 2-1 i aften).

Den første finale spilles i Odense lørdag 7. april.

Ordet er dit