Tip os
Blue Fox har lånt tre spillere ud, så de stiller op med en alternativ opstilling i aften.

Alternativt Blue Fox mod Aalborg i aften

Sandsynligt comeback til backen Rasmus Pander i aften mod topholdet Aalborg. Blue Fox må undvære tre backer, der er med U20-landsholdet, mens Aalborg kommer med NHL-spiller
04. december 2012, 14.48

Det bliver i en alternativ opstilling, Herning Blue Fox stiller op i aften mod topholdet Aalborg. Men det bliver også med en alternativ start på kampen, for det bliver bokseren Mikkel Kessler, der kaster den første puck, når Blue Fox og Aalborg tørner sammen klokken 19.00 i Kvik Arena.

Blue Fox er uden tre ordinære backer, Bjørn Uldall, Patrick Madsen og Rasmus Knudsen, som alle er med U20-landsholdet, så der er blevet tænkt i alternative baner. Det betyder, at Thomas Boll i aften rykkes ned som back.

Pander på benene igen

Det er ikke en ukendt opgave for Thomas Boll, der tidligere er brugt på den position, men mere overraskende er det, at den 36-årige veteran Rasmus Pander trænede med i aftes. Det betyder sandsynligvis, at han i aften gør comeback på den backplads, han ellers spillede for sidste gang i Blue Fox i 2009.

Rasmus Pander har i øvrigt en fortid hos aftenens modstander, hvor han i alt har spillet fem sæsoner. Han sluttede sin karriere i Aalborg for to år siden efter over 550 kampe i den bedste danske liga, og læg dertil to VM-turneringer. Han spillede slet ikke i sidste sæson, men han har fået lysten tilbage i denne sæson og har indtil nu spillet 15 kampe med Herning Ishockey Klub i 1. division.

NHL-spiller med i aften

Hos Aalborg Pirates spiller fortsat to tidligere Herning-spillere, Kasper Degn og Daniel Madsen.

De er begge med i aften. Kasper Degn glæder sig over, at han i sin tredje sæson i Aalborg for alvor har mærket medvind.

- Der er kommet mere kvalitet ind i truppen. Der er mange, der kan producere, siger Kasper Degn og nævner så ikke mindst NHL-spilleren Colin Greening, der allerede har spillet 10 kampe for Aalborg.

- Spillemæssigt har han løftet førstekæden helt vildt meget, og uden for isen er han en spiller, der bliver set op til, siger Kasper Degn, som også har mærket en anden forskel i Aalborg i denne sæson.

Ordet er dit