Tip os
  • 1/: Alpi råder på adressen Fastrupdalen ved Hammerum over 8000 kvadratmeter terminalbygninger, 8000 kvadratmeter lagerhotel og 4450 kvadratmeter administrationsbygninger. Det er over dobbelt så meget som ved det tidligere domicil i Lind. Alpi har i alt 130 medarbejdere i Hammerum og yderligere 50 fordelt på tre kontorer i Greve, Odense og Padborg.
  • 1/: Det åbne kontormiljø på samlet 4450 kvadratmeter i tre plan er beklædt med lyse trælameller, mens et stort ovenlysvindue sikrer naturligt lys.
    Foto: Mingo Photo
  • 1/: »Il Capo« står der på døren ind til Niels Arne Markussens kontor. Det er italiensk slang for »mafiaboss«. Da Alpi er delvist italiensk ejet, kunne man ikke dy sig for den humoristiske reference.
  • 1/: Økonomichef Carsten Sjørvad, der har været ansvarlig for byggeprocessen, ses her i personale-caféen, hvor man kan samles til en fyraftensøl, et spil bordfodbold eller en dyst på den opstillede Playstation.
  • 1/: Lagerchef Erik Hansen var i fuld gang på trucken, da Folkebladet lagde vejen forbi torsdag. Den nybyggede terminalbygning hos Alpi har 86 porte, hvor der kan tømmes og fyldes lastbiler.

Alpi har 100 mand på kontoret - men har plads til det dobbelte

Speditionsfirmaet Alpi fejrer med reception i dag, at både terminal og kontor nu er taget i brug i Hammerum
29. september 2017, 13.18

Rundtur Den sidste brik er faldet på plads i speditionsfirmaet Alpis store flytte-puslespil. De omkring 100 kontoransatte har i begyndelsen af denne måned...

30 dages abonnement GRATIS - så kan du læse alt online indhold, læse e-avisen og få adgang til det elektroniske arkiv.

ja tak, lad mig prøve!

Allerede abonnent? Log ind