Tip os

Afgørelsens time

Rasmus Pander har skrevet kontrakt og dertil har Blue Fox ny slovensk angriber med i aften i topopgøret mod Frederikshavn
01. februar 2013, 11.44

Herning Blue Fox spiller i aften topopgør mod Frederikshavn, og det er igen med Rasmus Pander i backlinjen.

Pander, der bliver 37 år midt i det slutspil, der venter, var ikke med mod Copenhagen i tirsdags, men ellers har han spillet 14 kampe - heraf 11 sejre - siden han 4. december blev kaldt op fra amatørholdet i Herning Ishockey Klub.

I går blev han endelig enig med sportschef Todd Bjorkstrand om en kontrakt for resten af sæsonen.

blokerer flere skud end de fleste

I aften bliver det ekstra interessant, når topholdet Frederikshavn besøger Herning. Skal Blue Fox avancere i stillingen, kræver det en sejr.

- Det gør det. Vi havde et mål om at nå tredjepladsen. Nu er næste mål andenpladsen, siger Rasmus Pander, der ikke mindst er kendt som backen, der blokerer flere skud end de fleste.

Gæsterne fra Frederikshavn kommer for at forsvare deres førsteplads. Historisk set har de haft det meget svært i Herning. I årevis vandt Blue Fox på hjemmebane hver gang modstanderen var Frederikshavn. Den forbandelse har nordjyderne dog brudt i denne sæson med fire point i to kampe i Herning (4-3 til Blue Fox efter overtid, og 2-0 til Frederikshavn), mens holdene har vundet hver én kamp i Frederikshavn.

Ordet er dit