Tip os
Finn Sønderby Jacobsen kunne på en morgentur konstatere hele 43 hundelorte.
Foto: Jonas Møller Jensen

43 hundelorte på én tur

Vildbjerg flyder med hundelorte, fordi ejerne er for dovne til at samle op efter menneskets bedste ven
09. marts 2012, 13.40

- Det er generelt et problem med hundelorte på fortovene i Vildbjerg. Det har jeg lagt mærke til flere gange, men den her gang tænkte jeg, at jeg ville tælle dem, forklarer Finn Sønderby Jacobsen, der selv er hundeejer.

Det blev næsten til fuldtidsarbejde for hundelufteren, for på ruten langs Jyllandsgade, Nørregade, Park Allé, Lysgårdvej, Søndergade og Bredgade måtte han have alle fingrene i brug flere gange for at kunne følge med.

- Det blev til 43 styk, siger Finn Sønderby Jacobsen.

Gør det selv

Når han er på tur med hunden samler han altid selv efterladenskaberne op, og ved at gøre opmærksom på problemet håber han at få andre til også at bukke sig ned og bruge posen.

- Jeg vil opfordre folk til at samle op efter deres hunde. Har man anskaffet sig en hund, så er det mest rigtige at gøre da at samle op efter den, siger Finn Sønderby Jacobsen.

- Med alle de hundelorte der ligger rundt omkring burde det kunne give en god indtægt. Jeg læste i avisen for nyligt, at man får 3000 kroner i bøde, hvis man ikke samler op. Men det er nok svært at få nogle til at gå rundt og holde øje med den slags, siger han med et skævt smil.

Ordet er dit