Tip os
Foto: Tom Laursen

25 tippere havde luret nederlaget

I Folkebladets »Tip resultatet«-konkurrence havde 25 tippere gættet, at Nordsjælland ville vinde 2-1
20. marts 2017, 16.04

Konkurrence Dagen derpå sidder ærgrelsen sikkert stadig i kroppen hos både spillere og fans i FC Midtjylland efter 1-2-nederlaget til FC Nordsjælland på en pivkold og pjaskvåd MCH Arena søndag aften.

Men resultatet overraskede ikke alle. 25 af de næsten 250 tippere, som inden kampen deltog i Herning Folkeblads »Tip resultatet«-konkurrence, kan varme sig lidt på, at de ramte plet på 1-2 og dermed er med i lodtrækningen om Folkebladets præmie, som er en bold med FCM-spillernes autografer.

De 25 tippere kommer dermed også på ugens Pletskudsliste her i avisen og på aoh.dk.

Vinderen af lodtrækningen blev Heine Carstens fra Herning, som redaktionen hermed ønsker til lykke med det rigtige tip og den flotte bold.

Attraktiv hovedpræmie

Opgøret mellem FC Midtjylland og gæsterne fra Farum var det sidste i grundspillet og dermed også sidste runde i denne omgang af »Tip resultatet«.

Senere på ugen trækker redaktionen lod om hovedpræmien blandt alle, der har deltaget i tipskonkurrencen gennem sæsonen - uanset pletskud eller ej.

Den heldige tipper vinder en signeret FCM-fodbold, en signeret FCM-trøje, to billetter til en kamp i slutspillet samt et interview i Herning Folkeblad.

Ordet er dit