Tip os
Foto: Modelfoto

Værktøj for 100.000 kroner stjålet

El- og håndværktøj fjernet fra værksted
12. oktober 2017, 10.25

Ikast-Isenvad Fra et værksted på Munklindevej nord for Ikast er der natten mellem tirsdag og onsdag stjålet forskelligt værktøj, der samlet løber op til en værdi på mindst 100.000 kroner.

Der er tale om et svejseværk, der er slæbt ud gennem en port. Derudover er der stjålet en del elværktøj, en poleringsmaskine og en del håndværktøj. Der er også forsvundet tre 10 liters CO2 flasker.

Tyvene er kommet ind ved at bryde en dør op.

To håndværkerbiler er i løbet af natten til onsdag blevet opbrudt.

Den ene - en Renault Master var parkeret på Engtoften. Her er højre sidedør opbrudt og der er stjålet forskelligt blandet værktøj.

En Mercedes Sprinter, der var parkeret på Hanningvej har fået opbrudt side- og bagdør, og herfra er der stjålet værktøj af forskellige mærker og et værktøjsskab

På Anemonevej er det gået ud over en villa, hvor terrassedøren er brudt op.

Fra huset er der stjålet en Meny-sparegris med 20'ere, mellem 200 og 300 euro, et gavekort til Imerco, småkontanter og et smykkevedhæng formet som en Honda Goldwing.

Udover at bryde terrassedøren op har gerningsmændene også rykket ledninger over til udendørs belysning og fundet en nøgle til en firmabil, der også er gennemrodet.

Ordet er dit