Tip os
Fra pressemødet tirsdag aften - fra venstre Jens Poulsen, der køber Ikast Golfklubs baneanlæg, John E. Kristensen, der ventes at blive ny formand, og Lars Søgaard, der ventes at blive direktør, hvis de to klubber som forventet fusioneres til Ikast Tullamore Golf Club.
Foto: Flemming Hansen

To klubber vil fusionere til én stor golfklub i Ikast med 1500 medlemmer

Golfklubberne i Ikast og Tullamore fusionerer, og Jens Poulsen bliver dobbelt baneejer - hvis medlemmerne vil.
10. oktober 2017, 19.04

IKAST Med virkning fra 1. januar 2018 køber hovedaktionæren i DK Company og ejeren af Tullamore Golf Club, Jens Poulsen, også selve golfbanen af Ikast Golf Klub. Hvis vel at mærke medlemmerne bakker op.

Samtidig fusioneres de to golfklubber i Ikast og Tullamore til en storklub med mere end 1.500 medlemmer, og der bliver så lavet en lejeaftale med ejeren om brugen af de to baner med tilhørende klubfaciliteter. Det er i hvert fald det, Jens Poulsen og to enige bestyrelser lægger op til, og det skal så vedtages af medlemmerne på to ekstraordinære generalforsamlinger i de to klubber i slutningen af oktober.

Det blev oplyst på et pressemøde tirsdag aften.

At der er vægt og alvor bag ordene understreges af, at den i Ikast- og golfkredse særdeles kendte erhvervsmand Lars Søgaard er indstillet på at afhænde sin virksomhed og indtræde som direktør i den nye Ikast Tullamore Golf Club.

-Vi har i bestyrelsen for Ikast Golf Klub haft ønsker om at udvikle vores klub og vores bane, men støder hver gang imod en økonomisk barriere. Og det kommer vi også til i fremtiden, selvom vi selvfølgelig er blevet begunstiget af vores lån fra Ikast-Brande Kommune på den korte bane. Om tre år ophører vores afdragsfrihed i forhold til kreditforeningen og med den aldersmæssige sammensætning, der er i vores medlemskreds, er der i bestyrelsen enighed om, at det er rettidig omhu og en sikring af golfens fremtid i Ikast at søge ind i en fusion med både visioner og muligheder, siger formanden for Ikast Golf Klub gennem to år John E. Kristensen, som, hvis medlemmerne ønsker det, fortsætter som formand for den nye, fusionerede klub. Her får medlemmerne adgang til 36 huller, hvoraf de 18 vil være åbne hele året, med mindre de er begravede under sne.

Læs meget mere i Herning Folkeblad onsdag og i Ikast Avis.

Ordet er dit