Tip os
  • 1/: Frank Overgaard, Brande - Der er mange ting. Vi er jo interesseret i at få det godt som ældre. Man skal ikke skære alt for meget i bevillingerne. Og man skal bevare aktiviterne som for eksempel her på Brandlundparken, hvor vi gerne vil beholde vores madlavningshold. Partimæssigt har jeg ikke noget tilhørsforhold, det handler mere om at finde den rigtige kandidat at stemme på.
  • 1/: Svend Gunnar Hansen, Brande - Det optager mig, at vi kan løsrive os fra Ikast. Der var jo i sin tid meget røre omkring konstitueringen. Det var Preben Christensen, der fik flest personlige stemmer, så det skulle også have været ham, der blev borgmester.
  • 1/: Poul Christensen, Brande - Jeg har været socialdemokrat, siden jeg blev født. Så jeg gider ikke flytte min stemme. Jeg er 97 år, og jeg har ikke så travlt. Men jeg for mig er det vigtig, at politikerne får lavet noget arbejde i stedet for at bruge tid på at knevre og råbe ad hinanden.
  • 1/: Frede Jensen, Brande - Jeg har boet her i Brande i 38 år, og jeg synes, at inden for ældreområdet er kommunen blevet for slap. Carsten Kissmeyer har bestemt det hele. Når jeg skal stemme, er det meget de enkelte politikeres holdninger, der har betydning.
  • 1/: Else Marie Christensen, Brande - Det er ældreområdet, børneområdet og psykiatriområdet. Det er steder, hvor der er blevet skåret for meget. Det er dem, der ikke kan råbe højest om deres behov. Hverken de ældre på plejehjemmet eller børnene i skolen. Jeg synes også, der er rystende forhold i psykiatrien. Det er også 100 procent sikkert, at jeg skal stemme, for vi skal have valgt nogle lokale ind fra Brande.
  • 1/: Helga Hundebøll, Brande - Det har jeg slet ikke sat mig ind i endnu. Men vi har jo avisen, så der vil jeg prøve at følge lidt med. Men nu er jeg jo pensionist, så det betyder noget for mig, hvad politikerne beslutter omkring sundhed.

Hvad optager dig til kommunalvalget?

09. oktober 2017, 14.57

Frank Overgaard, Brande

- Der er mange ting. Vi er jo interesseret i at få det godt som ældre. Man skal ikke skære alt for meget i bevillingerne. Og man skal bevare aktiviterne som for eksempel her på Brandlundparken, hvor vi gerne vil beholde vores madlavningshold.

Partimæssigt har jeg ikke noget tilhørsforhold, det handler mere om at finde den rigtige kandidat at stemme på.

Svend Gunnar Hansen, Brande

- Det optager mig, at vi kan løsrive os fra Ikast. Der var jo i sin tid meget røre omkring konstitueringen. Det var Preben Christensen, der fik flest personlige stemmer, så det skulle også have været ham, der blev borgmester.

Poul Christensen, Brande

- Jeg har været socialdemokrat, siden jeg blev født. Så jeg gider ikke flytte min stemme. Jeg er 97 år, og jeg har ikke så travlt. Men jeg for mig er det vigtig, at politikerne får lavet noget arbejde i stedet for at bruge tid på at knevre og råbe ad hinanden.

Frede Jensen, Brande

- Jeg har boet her i Brande i 38 år, og jeg synes, at inden for ældreområdet er kommunen blevet for slap. Carsten Kissmeyer har bestemt det hele. Når jeg skal stemme, er det meget de enkelte politikeres holdninger, der har betydning.

Else Marie Christensen, Brande

- Det er ældreområdet, børneområdet og psykriatriområdet. Det er steder, hvor der er blevet skåret for meget. Det er dem, der ikke kan råbe højest om deres behov. Hverken de ældre på plejehjemmet eller børnene i skolen. Jeg synes også, der er rystende forhold i psykriatrien. Det er også 100 procent sikkert, at jeg skal stemme, for vi skal have valgt nogle lokale ind fra Brande.

Helga Hundebøll, Brande

- Det har jeg slet ikke sat mig ind i endnu. Men vi har jo avisen, så der vil jeg prøve at følge lidt med. Men nu er jeg jo pensionist, så det betyder noget for mig, hvad politikerne beslutter omkring sundhed.

Ordet er dit