Tip os
  • 1/: Jesper Engelbredt, Vildbjerg: - Jeg har en god ven, der står for morgenvagten, og så giver jeg en hånd. Jeg har været frivillig tre-fire år, haft en pause, og nu er jeg her igen. Min kone er også frivillig i år. Vi har en dreng, der er begyndt på fodbold, så det forpligter. Det er også hyggeligt og rart at kunne bidrage til cuppen, og samtidig lærer man nye mennesker at kende.
  • 1/: Svetlana Viarenich, Vildbjerg: - Det er en dejlig turnering, og det er godt, at så mange børn har lyst til at komme til Vildbjerg og spille fodbold. Det er fjerde gang, jeg er frivillig, og min mand hjælper også til. Vores søn spiller også for Vildbjerg, så det er dejligt at kunne hjælpe, men også rart at arbejde med de andre og lære dem at kende. Man møder nogen, man ellers ikke ville have mødt.
  • 1/: Jens Erik Holbøll, Vildbjerg: - Der er jo brug for nogle frivillige, for at det kører. Jeg har selv en datter, der har spillet fodbold, og så har jeg hængt ved - det er vist ottende år, at jeg er med, og min kone er også frivillig. Det er et vigtigt stævne for byen, og så må man også bakke op om det, men samtidig er det også hyggeligt, og der er et godt sammenhold her. Der er ofte mange af de samme på holdene år efter år, så vi kender jo hinanden lidt ...

Hvorfor er du frivillig?

05. august 2017, 17.24

...

30 dages abonnement GRATIS - så kan du læse alt online indhold, læse e-avisen og få adgang til det elektroniske arkiv.

ja tak, lad mig prøve!

Allerede abonnent? Log ind