Tip os
 • 1/: Der blev danset linedance i countryklubben.
 • 1/: På besøg i Isenvads countryklub.
  Foto: Carsten Eskildsen/Isenvad Fodboldklub
 • 1/: Madlavning sammen med FDF'erne.
  Foto: Carsten Eskildsen
 • 1/: Madlavning sammen med FDF'erne.
  Foto: Carsten Eskildsen
 • 1/: Skuespillere fra Kina, Canada og Chile på besøg i en rumænsk kirke i Isenvad.
 • 1/: De tre skuespillere fra Chile, Kina og Canada på vej til Isenvad.
 • 1/: Isenbjerg i kraftig vestenvind - her er skuespillerne sammen med lokale ildsjæle.

Isenvad åbner døren for verden

Tre internationale skuespillere fra Odin Teatret på besøg i landsbyen
21. april 2017, 11.15

ISENVAD Der er langt fra Chile, Canada og Kina til Isenvad. Både rent geografisk, men så sandelig også kulturelt og mentalt.

Derfor er det et spændende eksperiment, der finder sted i disse dage i den lille landsby. Som en del af kulturfestivalen Off Road - der igen er en del af Europæisk Kulturhovedstad Aarhus 2017 - har Isenvad åbnet dørene for tre internationale skuespillere fra det kendte eksperimentalteater Odin Teatret fra Holstebro.

De tre skuespillere ankom til byen i går for at studere dansk kultur nærmere. Isenvad Lokalråd, Familie og Samfund, fotoklubben og Isenvad Skole samt lokale ildsjæle står bag besøget, og de tre gæster var i går blandt andet på besøg på Isenbjerg, i Isenvad Kirke og i den rumænske kirke. De prøvede også linedance i countryklubben lige uden for byen, besøgte FDF'erne og lavede mad uden i naturen.

- De blev også præsenteret for diverse røverhistorier om Isenvad og omegn. Både fra det virkelige liv, fra myterne og vandrehistorierne og fra den frie fantasi, fortæller Carsten Eskildsen fra Isenvad Fotoklub, der dokumenterer den specielle kulturelle begivenhed med fotoreportager.

I dag besøger de tre skuespillere Isenvad Skole, og efter en frokost er der besøg ved Storåens udspring, Storåen er jo netop navlestrengen mellem Isenvad og Holstebro.

Besøget og projektet sluttes af med et indslag i Sentrum midt på eftermiddagen.

Ordet er dit